Opgericht 1 juni 1886

Become part of our history and future

30.10.2020 | 05:57 | 14°C |ZW (5 BF) | 1013 hPa | bewolkt | Later voornamelijk bewolkt

 

Kom cricketen bij GCC Olympia!

Cricket is één van de grootste zomersporten ter wereld. Beleef het mee in Gouda bij GCC Olympia, één van de oudste cricketverenigingen van Nederland! Bij Olympia kun je zowel prestatiegericht als recreatief cricketen. Olympia is ondanks de beperkte omvang al jarenlang een bekende naam in cricketend Nederland door het geheel eigen karakter van de vereniging. Een vereniging waarin een plek is voor iedereen met het crickethart op de juiste plaats: met liefde voor onze bijzondere sport en met waardering voor alle sociale aspecten van cricket en onze vereniging. Het cricketseizoen loopt van april t/m september, waarbij de competitiewedstrijden vooral in mei, juni, juli en augustus gepland zijn.

homepage
Heren
Olympia neemt met twee heren seniorenteams deel aan de KNCB-competities (op de zondagmiddag). Het eerste team speelt in de overgangsklasse op een goed prestatief niveau. Het tweede team speelt in de ZoMi-competitie, een klasse waarin startende en ervaren spelers samen komen om volop van cricket te genieten. Daarnaast nemen we deel aan de Twenty20-competitie: deze wedstrijdvorm, met korte, spectaculaire wedstrijden vinden meestal plaats op doordeweekse avonden. Het team wordt samengesteld uit spelers van het eerste en tweede elftal. Tenslotte kunnen alle senioren gebruik maken van trainingsmogelijkheden onder deskundige leiding en worden er vriendschappelijke wedstrijden gespeeld.

opendag11 webJeugd
Onze jeugdafdeling wordt groeit dit jaar verdr door! We werken dit seizoen in drie leeftijdsgroepen (beide met jongens en meisjes): U11, U13 en U15. Met deze groepen gaan we ook competitie spelen (incl. dispensatie voor de wat oudere jeugd, wedstrijden in de eerste helft van het seizoen op zondag, daarna op zaterdag). De trainingen zijn op de woensdagmiddag, waarin techniekoefeningen en speelse wedstrijdvormen gecombineerd worden. Ook deze trainingen staan uiteraard onder deskundige leiding van ervaren cricketers (hoofdcoaches Jarred, Wijnand, Sander, Niels en assistenten), waarbij, naast techniek, vooral het plezier in de sport voorop staat. Meer informatie op de jeugdpagina!

Lidmaatschapsvormen

  • Spelend senior-lid: voor senioren die het hele seizoen willen spelen. Contributie 220 euro per jaar.
  • Six-pack senior-lid: voor senioren die willen kennismaken met de cricketsport en voor ervaren spelers die graag weer willen spelen, maar liever niet meer een compleet seizoen. Je speelt in principe 3-6 wedstrijden per seizoen en hebt natuurlijk alle trainingsmogelijkheden. Contributie 125 euro per jaar.
  • Student-lid: als spelend senior-lid, echter lid dient aan te tonen dat hij/zij een voltijds dagopleiding volgt. Contributie 125 euro per jaar.
  • Jeugdlid Competitie (<18): competitie, trainingen en vriendschappelijke wedstrijden. Contributie 100 euro per jaar.
  • Jeugdlid Tip & Run (<18): voor jongens en meisjes die willen kennismaken met cricket (trainingen en vriendschappelijke wedstrijden). Contributie 60 euro per jaar.


Naast deze mogelijkheden voor spelende leden kent Olympia ook het niet-spelend lidmaatschap (contributie 80 euro per jaar). En uiteraard zijn ook donateurs (al vanaf 35 euro per jaar) van harte welkom.
Iedereen kan cricketen .... nog deze zomer!

Meer informatie of direct lid of donateur worden?

  • Contactpersoon jeugd: Wijnand van Huut / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ 06 54 36 83 33
  • Contactpersoon senioren en donateurs: Ron de Leeuw / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 54 28 44 52
  • Direct lid worden? Download ons aanmeldingsformulier.
Onze sponsors

                   comdes                                                  AHUVAlogo1

 
                   huisman  1
   logo      Go Opleidingen