27.11.2020 | 20:59 | 6°C |ONO (2 BF) | 1019 hPa | voornamelijk bewolkt
Na een koude nacht mochten de jongens vna Olmypia 1 het opnemen tegen het onbekende Amstelland. De eerste wedstrijd van het seizoen is altijd even wennen voor iedereen en dat was met vlagen te merken!

De voorbereidingen liepen gestaag en we waren op tijd klaar om te beginnen om 11uur met umpires!
Amstelland begon met batten op een natte en bewegende pitch. Sander en Logan maakten het behoorlijk lastig voor de batsman. Helaas kon dat niet verzilverd worden met de kansen die geboden werden. Het middenstuk werd gedomineerd door  een goede come back aangevoerd door Wijnand en Quintin met zuinig bowlen en kansen die wel verzilverd werden! De teller bleef uiteindelijk staan op 172, wat een goede uitdaging leek voor het team.....

Battend startte we voortvarend met 10 runs uit de eerste over, waarvan 2 van het bat. Helaas vielen er 2 snelle wickets waardoor Mohsin en Rick vroegtijdig in mochten. Mohsin (26) had flink rake klappen voor hij helaas ook het veld moest ruimen. Daarna bleven de runs, met gemiddeld 5 per over, net zo rijk vloeien als de wickets. Niels (50) probeerde nog het tij te keren maar na zijn half century moest ook hij zich gewonnen geven.

Al met al was deze wedstrijd een goede wake up call voor allen en gaan we er zondag hard tegenaan om deze pot recht te zetten!!