20.10.2020 | 02:47 | 10°C |ZO (4 BF) | 1011 hPa | zonnig
De tweede wedstrijd tegen Quick was bijna een kopie van het eerste duel, echter  dit keer begon Olympia met batten en kwam nu tot 87 runs (5 meer dan de eerste wedstrijd). Daarbij bleek dat er maar weinig batsman opgewassen waren tegen het bowlend geweld van Quick. Alleen Mohsin Khan (35), Wijnand van Huut (12) en Kevin Segaar (22*) hebben even weerstand kunnen bieden.

87 is natuurlijk een lastig totaal om te verdedigen tegen het sterke Quick, maar ook dit keer heeft Olympia nog wel een kansje gehad door het fantastische bowlen van Mohsin, Wijnand, Anton en Quinten. Helaas werden er weer vangen en een stumping gemist waardoor het totaal uiteindelijk in 33e over na 5 wickets werd gepasseerd.

Na de eerste seizoenshelft gespeeld te hebben staat Olympia nog steeds onderaan met maar 4 punten uit 8 wedstrijden. Met de terugkeer van Niels en Logan zal er zondag tegen degradatie concurrent HCC 3 gewonnen moeten worden. Positieve punt van de dag was het gezamenlijk kijken bij het 2e wat thuis speelde, helaas was ook die wedstrijd te snel voorbij.