20.10.2020 | 02:00 | 10°C |ZZO (3 BF) | 1012 hPa | zonnig

Na de overtuigende overwinning op Arcadians Gent volgde vandaag opnieuw een goede overwinning in al weer de 3e oefenwedstrijd in dit voor-seizoen.

Goed bowlen van Olympia zorgde ervoor dat Ajax al na 41 overs all out was met een score van 160 runs. Jurgen Tan verraste met 2 wickets.

Na de inningsbreak ging Olympia voortvarend van start. Tekenend voor het batten was een mooie 6 van Silva die op het hockeyveld landde....Na het te snelle verlies van 3 wickets bouwden Nayar en Sander aan een mooie partnership. Vooral Nayer zorgde met een aantal mooie klappen voor en snel oplopende score. Hij strandde uiteindelijk op 56 runs, waarna Olympia de wedstrijd eenvoudig afmaakte. Een overwinning met 4 wickets was het uiteindelijke resultaat.