20.10.2020 | 02:43 | 10°C |ZO (4 BF) | 1011 hPa | zonnig

u12 spel5Een druk programma op 17 mei voor Olympia met wisselende resulaten. Olympia 1 nam revanche voor het verlies van vorige week  met een mooie overwinning op HBS 2. Alfonzo speelde daarbij een grote rol met een mooie century (100), zijn 2e al weer in voor  Olympia. Ook Mike droeg met 40 een steentje bij aan het resultaat met 40 runs. Uiteindelijk bleken de 196 runs net voldoende voor  Olympia 1.

U14 verloor haar 2e competitiewedstrijd. Opvallende was dat de meiden voor de wickets zorgden tegen Excelsior'20. Linde (3), May  (2) en Dachane (1) moesten het dit keer doen voor het team.

U12 speelde de 1ste wedstrijd tegen VCC. Helaas kwamen de Goudse jonge cricketers nog iets te kort. Maar de kop is er ook voor hen af, op weg naar de volgende wedstrijd.

Olympia 2 miste nog wat scherpte in het bowlen (alleen Fred pakte 2 wickets). Dat resulteerde in een scherp target van 274 runs voor CCG na hun batting innings. Het begin van Olympia gaf niet veel hoop op een goed resultaat. Na 1.4 overs was score 2 runs voor 3 wickets... Dat er uiteindelijk toch nog 204 runs op het scorebord stonden aan het eind van de wedstrijd was te danken aan goed batten van Jurgen (52) en captain Frank (87).