20.10.2020 | 02:34 | 11°C |ZO (4 BF) | 1011 hPa | zonnig

Na 4 wedstrijden (ipv de geplande 6) is er door zowel Olympia 1 als 2 nog geen overwinning geboekt. In gelijke tred met het weer vallen de resultaten nog niet mee. Olympia 1 begon het seizoen sowieso in mineur door het niet komen opdagen van tegenstander Sparta en de eerste wedstrijd op een pitch die een week later werd afgekeurd. Olympia 2 gaf in de 1ste 2 wedstrijden iets te veel extra's weg, waarmee het de tegenstander aan een te groot aantal runs hielp.

Maar er zijn natuurlijk ook voldoende positieve zaken te melden:

opendag1a

Zo waren er de eerste runs in het Olympia tenue voor nieuwe leden Martijn van der Wind, Leendert-Jan Blom, Rino Tuba,Thomas Illingworth (en een career best 18*) en Juan Smulders. Martin Nobel scoorde 4 in zijn eerste wedstrijd (daar had hij vorig jaar een heel seizoen voor nodig), de eerste direct hit van Eric Kokke en de terugkeer op de Nederlandse cricketvelden van Frank en Jan Pruschen en heeft ook John Segaar al weer runs gemaakt.

Bovendien zijn er nog steeds wekelijks 15 jeugdleden aan het trainen (en/of pannenkoeken eten)!