20.10.2020 | 02:14 | 11°C |ZO (4 BF) | 1011 hPa | zonnig

A.s. zondag 12 mei start het seizoen weer. Eindelijk kunnen we na een koud voorjaar echt aan de bak. En niet alleen de senioren staan zondag op het veld. Onze jeugd doet de kick-off voor het seizoen met een serie wedstrijdjes vanaf 09:30 uur.

Daarna speelt Olympia 1 haar eerste wedstrijd tegen Sparta 2. Een mooie openingswedstrijd in de overgangsklasse! Na het net mislopen van de promotie vorig jaar is het team er op gebrand in de beginfase van de competitie geen punten te laten liggen.
Olympia 2 start de competitie met een uitwedstrijd in Utrecht tegen HMS CC. Een nieuwe tegenstander in poule 4a, waar de Olympianen wederom gaan proberen in de bovenste helft mee te draaien.

001opendag7