Opgericht 1 juni 1886

Become part of our history and future

27.11.2020 | 21:32 | 6°C |ONO (2 BF) | 1018 hPa | zonnig

Gisteren heeft GCC Olympia wederom een zege toegevoegd aan haar zegereeks, laatst verloren wedstrijd stamt van het Pinksterweekend. Excelsior, mede titelkandidaat, kwam gisteren langs op de warmste dag van het jaar maar ze zweette niet alleen van de hitte maar ook van de aanval van Olympia.....
Na een gewonnen toss van aanvoerder Wijnand van Huut, ging Excelsior vol goede moed het veld in om te batten. De omstandigheden waren ideaal om vroeg het verzet van Excelsior te breken. De openingsbowlers deden dan ook goed hun best en met succes, Logan 4 wickets en Sander 3 wickets. Voor men goed en wel ingespeeld raakte vielen de wickets, de jongste linkshandige speler van Excelsior was de enige die nog voor enig verzet zorgde. Al met al kwam mede titelkandidaat niet verder dan 69 runs, maar daarbij ook nog goed geholpen door Mr. Extra's (20+).

Na een lunch in de zon ging het openingspaar fris van start! Helaas vielen de 1e twee wickets zeer snel en moest captain Wijnand van Huut de rust herpakken om het totaal van 69 runs te gaan halen. Volgens Olympiaans gebruik is 69 af en toe nog best lastig, zie eerder dit jaar....... Al met al werd de wedstrijd gewonnen voor het verlies van 5 wickets!

Olympia doet dus volop mee in de titelstrijd! Aanstaande zondag staat de kraker van het jaar te wachten, Ajax Leiden komt op bezoek.

Na de 'verregende' wedstrijd eerder dit seizoen zullen we de Ajax spelers een goed 'Olympiaans welkom' geven op onze pitch!

Wij hopen dat onze supporters, vrienden, kennissen en anderen komen kijken aanstaande zondag vanaf 11 uur om ons te steunen in de strijd om het kampioenschap in de overgangsklasse......
 

Ajax            11-18
Olympia    12-18
Excelsior   11-14

Onze sponsors

                   comdes                                                  AHUVAlogo1

 
                   huisman  1
   logo      Go Opleidingen